miercuri, 14 martie 2012

Un ceva:))

Si ne intalnim din nou in fata aceluiasi ecran pornind ca de obicei cu pasul pe loc si finalizand cu un "Pe mai incolo"? Cum poate fi posibil?
Imi amintesc ultimele tale cuvinte atunci cand ai plecat:"Nu pleca!!!" Dar nu am plecat ...incercam doar sa imi prind din urma umbra...sa o fac sa ma inteleaga ca nu eu sunt cea care a spus:"Adio!" ci tu ai fost cel care a spus:"bun venit!" dar ca de obicei nu mie...
Poate acum te astepti sa te fac sa iti fie dor de noi cand nu mai am un "tu",te astepti sa te urasc cand nu te mai iubesc, te astepti sa te las sa pleci cand de fapt nu ai venit... Te astepti la mult cand ai putin...
Da-mi voie sa deschid caietul nostru care e gol si doar da-mi voie sa scriu cate ceva ca sa il pot inchide singura....poate nu e gol dar nu mai vad ce scrie in el,nu mai vad ce ai scris si la fel cum el nu mai stie nici eu nu mai stiu! Sau poate nu am sa scriu nimic si am sa il las oglinda sufletelor noastre care odata unindu-se au scris ceva ce nici macar noi nu vom mai putea citi:un MARE nimic!:)

7 comentarii:

  1. foarte frumos scumpa mea:X mai ales faza cu UN MARE NIMIC

    RăspundețiȘtergere
  2. Scriind, exprimandu-te, exteriorizand ceea ce simti, deja ai transformat nimicul in ceva. In plus, nimicul nu e mare, mic...facandu-l mare, te tradezi..era ceva un ceva imens:)Faza de negare va trece, furtuna se va potoli, va ramane un vant caldut cu un parfum arhicunoscut,apoi cunoscut...apoi isi va pierde aroma si va ramane o umbra, o amintire, fara concretizare reala.
    Scrii poetic si iti exprimi sentimentele sincer si deschis!! Keep the good work!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de putin ma cunosti ....nu sunt la faza de negare ci la faza de acceptare... cat despre contrazicere si chestii in antiteza imi stii deja parerea si nu o fac publica inca...ramane doar un mister pt voi toti >:)

      Ștergere
  3. you, bitch!!!!! e o forma de negare, fie ca accepti fie ca nu[ faptul ca nu accepti intareste forma de negare] >:P

    RăspundețiȘtergere
  4. daca ar fi fost 'nimic...' n-ai fi scris despre asta!

    si.. negarea nu e o forma de acceptare!

    si... imi place. :D + ca.. sigur, jurnalul vostru nu e gol, chiar daca e 'jurnalul lui' si 'jurnalul ei' acum! cel putin o pagina ati umplut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e si ideea Cristi ca am umplut dar cu lucruri care candva erau ceva iar astazi nici macar nu mai exista...:|

      Ștergere